In 2015 heeft Rijkens Staal- en Systeembouw uit Leek een aanvraag bij ons gedaan voor het nieuwbouwpand van NVO transport in Zuidbroek. Alle projecten starten met een goede voorbereiding. In januari 2017 zijn we gestart met de uitvoering van dit omvangrijke project. NVO transport is een toonaangevende transporteur voor transport naar Scandinavië. Rijkens heeft als aannemer het compleet nieuwe op-, overslag en kantoorpand voor NVO mogen realiseren.

Pand NVO

Het pand bestaat uit een kantoorgedeelte en een op- en overslag loods. In het kantoorgedeelte bevindt zich op de benedenverdieping een entree en wachtruimte, een kantoor waar de chauffeurs zich kunnen melden, een kleedruimte met uitgebreide faciliteiten voor omkleden, douchen en sanitair en tot slot een kantineruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich een kantoortuin en een kantoorgedeelte voor de directie. Deze grote open kantoortuin is onderverdeeld in een aantal segmenten voor o.a. de administratie en de planning.

Het kantoor is ruim opgezet met circa 35 bij 10 meter. De Op- en overslag hal telt 20 laaddocks en heeft een afmeting van circa 115 x 35 meter.

Installaties

Alle installatiewerkzaamheden zijn door ons uitgevoerd op het gebied van zowel elektra als gas, water, riolering, CV, ventilatie en koeling. Voor de verwarming van het kantoorgedeelte is gebruik gemaakt van een CV-installatie in combinatie met vloerverwarming. In de zomer zorgt een warmtepomp voor de koeling in het kantoorgedeelte. In het kantoor gedeelde en de loods hebben wij het door Doublelux Lighting B.V. opgestelde lichtplan uitgevoerd. In de loods zijn lichtstraten gemaakt van armaturen met Led-verlichting. Beneden in de ruimte waar de chauffeurs zich kunnen opkleden hebben wij verschillende douche- en toiletruimtes ingericht.