Van Marum werkt niet alleen voor bedrijven maar wij helpen ook heel veel particuliere klanten. Bijvoorbeeld door het vervangen van de CV ketel in uw woonhuis. De levensduur van een verwarmingsketel is afhankelijk van de kwaliteit van de ketel en het onderhoud tijdens het gebruik. Bij een vakkundig uitgevoerd jaarlijks onderhoud mag je van een modern apparaat een levensduur van 15 jaar verwachten.

Is uw ketel aan vervanging toe?

Hoe oud is uw CV ketel? Heeft u vaak storingen? Is de behoefte aan verwarming of heet water tussentijds toegenomen? Wellicht goed om uzelf deze vragen eens te stellen. Denk u dat het verstandig is om uw CV ketel te vervangen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
U vindt hier een actuele aanbieding voor vervanging van uw ketel.

Wij leveren de bekende a-merken zoals Remeha, Nefit, Atag en ook Intergas of Ferroli
Al deze fabrikanten hebben goede en betrouwbare traditionele CV ketels maar ook warmtepompen of duurzame combinaties van deze twee.

Wilt u uw oude ketel vervangen door een¬† een warmtepomp, eventueel in combinatie met zonnepanelen? Dan is een gedegen advies op z’n plek. Neem gerust contact met ons op.
Niet alle woningen zijn al klaar voor deze warmtepompen maar als uw huis geschikt is voor deze duurzame variant dan willen wij dit graag voor u realiseren!