Bedrijfsprofiel

Van Marum installateurs stelt zich tot doel om de meest klantvriendelijke en vakbekwame installateur van het Noorden te zijn. Dit doen wij door onze afspraken na te komen en een hoogwaardige opleverkwaliteit te garanderen. We streven naar maatwerk voor iedere klant. Omdat ieder project uniek is zoeken wij steeds weer naar de best passende oplossing.

Klantvriendelijk
Klantvriendelijkheid en eerlijkheid zijn een van onze hoofdprioriteiten. Wij doen dit door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en ze van een eerlijk en passend advies te voorzien. Zowel voor kleine klussen bij u thuis als voor grote zakelijke projecten.

Veiligheid
Wij streven er naar om duurzaam bij te dragen aan veilig gebruik van energie. Dit doen we door optimaal veilige installaties op te leveren. Optimale veiligheid kan alleen bereikt worden met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit en met een goede organisatie en vakkundig personeel. Van Marum installateurs houdt zich aan de voorschriften die er zijn om veilig te werken en maakt dit aantoonbaar door een VCA certificering.

Erkend installateur
Van Marum Installateurs is SEI erkend en lid van Uneto-VNI. We hanteren de leveringsvoorwaarden van onze branchevereniging (ALIB/AVIC).
Tevens zijn we STEK gecertificeerd voor het aanleggen van koel en airco installaties.

Garantie
Wij staan voor het werk dat wij maken. U krijgt gegarandeerd een goed werkende installatie opgeleverd.

Milieu en duurzaamheid
Productie van goederen en verbruik van energie belasten het milieu.
Onze bedrijfsvoering is er op gericht om zo efficiënt en effectief mogelijk met materialen om te gaan.

Daarnaast zien wij het als onze taak om technische installaties te voorzien van energiezuinige apparatuur of klanten te bewegen tot de aanschaf daarvan. Zodat installaties ook tijdens het gebruik een zo laag mogelijke exploitatie- en milieulasten veroorzaken.

Om dit te onderstrepen hebben wij zelf geïnvesteerd in een een installatie met 40 zonnepanelen. Deze panelen zijn op het dak van ons bedrijfspand geplaatst en leveren jaarlijks ca. 4,5 MWh! Zie ook onze projecten

Maatschappelijk betrokken
Omdat we als bedrijf midden in de maatschappij functioneren, vinden we het ook belangrijk om daar een kleine bijdrage aan te leveren door projecten en verenigingen te sponsoren.

Van Marum Installateurs steunt stichting Chavah, Munkacs en de afrikaloop van de Andreas Manna stichting.
We zijn sponsor van de voetbalelftallen C6 en E8 van HFC15, en van de vereniging volksvermaken Groningen.

Neem contact met ons op

Recente Projecten Elektrotechniek