Actie Remeha CV ketel

CV ketel vervangen door een Remeha

Een CV ketel vervangen hoeft niet duur te zijn!
Wij zijn al jaren Remeha dealer en bevelen u de Calenta aan!

Calenta

Remeha Calenta 28C

Vervanging v.a € 1699,- inclusief BTW en montage

  • De monteur neemt uw oude ketel mee
  • Plaatsing en installatie van de nieuwe ketel
  • Plaatsing en aansluiting van de thermostaat
  • Installatie van aparte vulkraan en aftapkraan
  • Controle of de gasleiding lekvrij is
  • De monteur maakt gebruik van de bestaande rookgasafvoer, gas- en rioolaansluiting

Prijs compleet geplaatst inclusief gewone thermostaat ( meerprijs klokthermostaat € 99,-)

Remeha Calenta (specificaties)

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Toprendement en prestaties
Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combiketel betekent dit ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. De Calenta behaalt, in combinatie met de kamerthermostaat, het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. Niet voor niets als beste uit de test van de consumentenbond(november 2011) !

Energieklasse A pomp
Remeha heeft besloten de Calenta serie nog een slag energiezuiniger te maken. Standaard zijn nu alle Remeha Calenta’s voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp. Stromingsgeluid in de radiatoren behoort hierdoor definitief tot het verleden: de volumestroom van het cvwater wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromingssnelheden en dus geruisloze verwarming als resultaat.

Remeha Calenta en Remeha iSense: de winnende combinatie!
De Calenta is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de  iSense. De iSense is een revolutionaire kamerthermostaat die uitblinkt door een intuïtieve bediening, maar ook door de unieke manier waarop hij communiceert met de cv-ketel. Als de Calenta bijvoorbeeld constateert dat er water bijgevuld moet worden, kunt u dat zelfs in de woonkamer aflezen. Net als de Calenta heeft ook de iSense een groot display: zodra u de iSense bedient, treedt het blauwe backlight in werking voor een duidelijke schermweergave. De iSense werkt met scrollmenu’s en duidelijke hulpteksten, zodat de bediening vrijwel vanzelf wijst. De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geïntegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan één fraai geheel.

Weinig onderhoud
Ook voor uw installateur is de Remeha Calenta een ideale HR-ketel. Het toestel is flexibel in zijn toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk.

Neem contact met ons op

Recente Projecten Elektrotechniek